עיקרי מומלצים מצב אורח אנדרואיד: שתף את הטלפון שלך מבלי להתפשר על הפרטיות

מצב אורח אנדרואיד: שתף את הטלפון שלך מבלי להתפשר על הפרטיות

אם אתה צריך לשתף את הטלפון הנייד שלך עם אחרים, ילד אולי? לשיעורים המקוונים שלהם או עם כל אחד מבני המשפחה שלך. ייתכן שלא תרצה שהם יראו את הטקסטים האישיים שלך ונתונים אחרים. אתה יכול לנעול כמה אפליקציות, אך עדיין, יש הרבה דברים שלא תוכל לנעול, אז בוא נדבר על דרך טובה יותר לשתף את הטלפון שלך מבלי להתפשר על הנתונים האישיים שלך. גוגל הציגה את מצב האורח של Android לפני זמן רב והיא מונעת ממשתמשים אחרים לגשת לחשבון המשתמש שלך ויוצרת להם חשבון נפרד.

קרא גם | 2 דרכים להסתרת שיחות והודעות מאנשי קשר ספציפיים

מצב אורח נראה כמו טלפון חכם חדש עם אפליקציות מותקנות מראש בלבד. אתה יכול לעבור בקלות לחשבון המשתמש שלך וגם למחוק את חשבון האורח הזה בכל עת.

מצב אורח באנדרואיד

תוכן העניינים

צליל התראה מותאם אישית של אנדרואיד לכל אפליקציה

מצב אורח הוא חשבון משתמש זמני לשימוש בסמארטפון. חשבון זה לא יוכל לגשת לאפליקציות המותקנות שלך ולנתונים אחרים. במצב אורח, המכשיר נראה כמו מכשיר איפוס להגדרות היצרן שיש בו רק אפליקציות שהותקנו מראש עם המכשיר. כל הגדרות האפליקציה יאופסו גם כאילו הטלפון היה חדש. כך שאף משתמש אחר לא יחטט סביב הנתונים האישיים שלך.

הפעל מספר משתמשים במכשיר שלך

אם ברצונך להשתמש במצב אורח במכשיר שלך, תחילה תצטרך להפעיל את תכונת המשתמשים של Muti0ple מתוך ההגדרות.

1. עבור אל הגדרות בטלפון הנייד שלך, גלול מטה כדי למצוא מערכת והקש עליה.

כיצד למחוק את תמונת הפרופיל של

3. כעת הקש על מתקדם וראה 'מספר משתמשים'.

3. הפעל את המתג של 'משתמשים מרובים'.

זהו זה. כעת תוכל להשתמש במצב אורח בטלפון שלך.

מוצע | כיצד לשתף את חיבור ה- WiFi של הטלפון שלך עם מספר התקנים

עבור למצב אורח באנדרואיד

לאחר הפעלת התכונה, תוכלו לעבור למצב אורח בכמה ברזים בלבד.

1. החלק מטה במסך הבית שלך כדי לפתוח את החלונית 'הגדרות מהירות' ולהרחיב אותו.

2. הקש על סמל המשתמש (צבע כחול) בפינה השמאלית העליונה.

הסרת מכשיר מחשבון Google

3. לאחר מכן, בחר אורח.

זהו זה! הטלפון יעבור למצב אורח ותוכלו למסור את המכשיר לאחרים. תוכל גם להפעיל עבורם שיחות טלפון אם הם זקוקים להם, אך היסטוריית השיחות שלך תשותף.

אם חלק מהמשתמשים האורחים יחזרו, הם יכולים להמשיך בהפעלה או להתחיל פגישה חדשה אם לא תמחק את חשבון האורח.

אם מישהו רוצה לשמור על השינויים שלהם לשימוש עתידי, הוא יזדקק לפרופיל נפרד ותוכל לעשות זאת על ידי הקשה על 'הוסף משתמש'. מאותן הגדרות כמו לעיל.

כיצד להגדיר צליל התראה מותאם אישית - -

עבור לחשבון שלך

כדי לחזור לחשבונך, פתח שוב את ההגדרות המהירות והקש על סמל חשבון המשתמש. לאחר מכן תוכל להקיש על שמך כדי לחזור לחשבונך. אתה יכול גם להקיש על 'הסר אורח' כדי למחוק את כל נתוני הפעלות האורח מאותו תפריט.

קשור | כיצד להסיר חשבון Google באנדרואיד

אז אם אתה משתמש סלולרי מודע לפרטיות, ואתה צריך לשתף את הטלפון הנייד שלך בלי לשתף את הנתונים שלך, אתה יכול לעשות שימוש במצב האורח של אנדרואיד. לקבלת טיפים וטריקים נוספים כאלה, הישאר מעודכן!

אתה יכול גם לעקוב אחרינו לקבלת חדשות טכנולוגיות מיידיות בכתובת חדשות גוגל או לקבלת טיפים וטריקים, ביקורות על טלפונים חכמים וגאדג'טים, הצטרף GadgetsToUse Telegram Group או לסרטוני הביקורת האחרונים להירשם כמנוי גאדג'טים כדי להשתמש בערוץ Youtube.

תגובות בפייסבוק

כמה טיפים וטריקים שימושיים אחרים בשבילך

דרכים לשלוט בטלפון ה- OPPO שלך באמצעות תנועת אוויר ותנועות 3 דרכים למצוא אפליקציות שמנקזות סוללה באנדרואיד שלך 3 דרכים להיפטר מהודעות מטרידות באנדרואיד 3 דרכים להגן על טלפון האנדרואיד שלך מפני טעינת יתר

מאמרים מעניינים